Een nieuwe dakbedekking

Dakwerken Durieux heeft voor elke bouwstijl een dakpan

Met de talrijke technieken en ontwikkelingen van dakbedekking waarover we tegenwoordig beschikken is het perfect mogelijk het ideale dak op maat uit te werken.

Esthetiek, milieu, bescherming en budget gaan hierbij hand in hand.

Het assortiment van dakpannen is enorm gevarieerd. Het kleurenpallet is enorm uitgebreid en op niveau van de vorm is er keuze tussen plat, golvend, groot en klein.


Stormpannen, platte pannen, ...

Stormpannen, platte pannen, tegelpannen, gegolgde pannen ... zijn er in diverse kleuren en formaten. Naar afwerking kan het tenslotte ook gaan over een natuurlijke kwaliteit, een gesmoorde, een verglaasde, een verouderde, een rustieken ... dakpan.

Wat de keuze zal bepalen wordt in belangrijke mate medebepaald door het esthetische en het duurzame karakter van een dakpan.

Dakpannen aangepast aan ons klimaat

Dakpannen moeten niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en een optimale bescherming bieden tegen de talrijke invloeden van buitenaf. We denken hierbij aan regen, wind, sneeuw, hagel, enz ... maar ook aan de talrijke vormen van verontreinging.

Dakpannen worden heden ten dage dan ook zeer uitgebreid getest op de vorstbestendigheid, waterdichtheid en het bestand zijn tegen breuk. Garanties die ook in meegeleverde fabrieksgaranties door de verschillende dakpan-producenten worden mee gegeven.

contact Copyright © Dakwerken Durieux