Zolder en Gyprocwerken

Bij Dakwerken Durieux kan u ook gaan voor een totaalpakket.

 

Zolders en dakruimten Isoleren, verbouwen en inrichten.

 

Bij renovaties en afwerkingen van de zolder wordt er veelal geprefereerd om eerst de zolder te isoleren hierbij informeren wij u graag over de mogelijkheden en sturen wij u vrijblijvend een expert van Dakwerken Durieux.

De volledige afwerking bij de verbouwing van zolders en dakruimten

De studie en de herstelling van het dakgeraamte.

In sommige gevallen is het houten dakgeraamte in een slechte staat. We spreken dan van een verloren zolder, dit wil zeggen een zolder die niet ingericht kan worden. Dakwerken Durieux kan dan zorgen voor een studie van het dakgeraamte, net als voor de aanpassingen en de versteviging van de structuur.

 

De isolatie van het dak en van de zolder.

De warmte in een huis stijgt naar het dak. Men kan dan ook stellen dat 30% van het warmteverlies via het dak verloopt. Wanneer men een zolder wil inrichten, is het belangrijk ervoor te zorgen dat er een goede isolatie is van het dak, om het warmteverlies zo goed mogelijk te beperken.

De plaatsing van wanden en bodembekleding.

Dakwerken Durieux voorziet ook de plaatsing van scheidingswanden (gyproc of houten) om kamers eventueel van elkaar te scheiden. En wanneer men spreekt over de inrichting van zolderruimten, voorziet de medewerkers van Dakwerken Durieux eveneens de plaatsing van bodembekleding : tegels, parket, linoleum, tapijt, vinyl, alle mogelijkheden kunnen worden overwogen. Indien noodzakelijk kan de vloer tevens worden verstevigd.

Binnenhuisafwerking.

Om de dakruimten bewoonbaar te maken en er een gezellige en warme woonruimte van te maken, is er ook binnenhuisafwerking noodzakelijk. Of het nu de aanleg betreft van waterleidingen of elektriciteit, of de installatie van velux zoldervensters of dakvensters of schilderwerk, Dakwerken Durieux biedt u kwalitatief uitgevoerd werk aan, aangepast aan uw behoeften en zin.