Dak en Gevelisolatie

Voor elk dak de juiste isolatie

Schakel Dakwerken Durieux in voor het isoleren van uw dak. Wij plaatsen isolatie bij zowel renovatie als nieuwbouw. Samen met u bepalen we de juiste isolatietechniek.

 

Welke isolatie voor uw dak?

Dakwerken Durieux werkt met een breed gamma van technieken voor zowel renovatie als nieuwbouw. Afhankelijk van de dakopbouw, uw beschikbaar budget en ecologische overwegingen adviseren wij de juiste isolatietechniek.

 

Wij zorgen ervoor dat uw dakisolatie volledig voldoet aan de EPB-regelgeving.

 

Isolatiemogelijkheden voor hellende daken

Voor hellende daken bieden wij onder andere volgende isolatiemogelijkheden:

  • Minerale wolmaterialen, gebonden door impregnatie met gepolymeriseerde harsen, zoals rotswol en glaswol. Geplaatst in een stijve of halfstijve zelfontrollende plaatvorm.
  • Kunststof materialen in plaatvorm in de vorm van geëxpandeerde en geextrudeerde EPS, PUR en PIR.

Volledige lucht- en dampdichtheid

Naast de isolatiedikte zijn de lucht- en dampdichtheid van hellende daken bepalend voor het comfort, eventuele koudeverliezen en een gezond binnenklimaat.

 

We vermijden koelingscondensatie door het volledig vullen van het hellend dak. Hierdoor kunnen ruimtes die zich opvullen met koude buitenlucht geen condensatie veroorzaken.

 

Om uw hellend dak volledig luchtdicht te krijgen, plaatsen we een speciaal lucht- en dampscherm waarbij de continuiteit van het scherm 100% gegarandeerd is.