Velux dakvensters

Dakwerken Durieux gespecialiseerd in het plaatsen van Velux-ramen

Een intens gebruikte woning heeft nood aan licht en frisse lucht. Door het plaatsen van een Velux dakvenster in de kamers onder het dak, verhoog je het welzijn in deze ruimtes.

Een Velux dakvenster bestaat zowel uit een venster en de bijpassende gootstukken voor pannen of leien.

Een zolderruimte zonder een Velux-raam is ondenkbaar

Hellende daken herbergen vaak een ingerichte zolderruimte. Dakvensters brengen hier van oudsher de oplossing voor de verlichting en de verluchting.

Een uitgebreid aanbod Velux-dakvensters

Als erkende partner van Velux kan Dakwerken Durieux een uitgebreid aanbod aanbieden aan Dakvensters. Daarbij wordt ondermeer gedacht aan een aantal specifieke functies die het dakraam kan vervullen.

Een regengeluiddempend dakvenster van Velux

Het Regengeluiddempend systeem van VELUX kan uw dromen waarmaken. Door research en een innoverende design heeft een Velux-team van akoestische deskundigen een nieuw dakvenster kunnen ontwikkelen dat het geluid van de regen aanzienlijk vermindert, een aangenaam binnenklimaat creëert en uw levenscomfort verbetert.

Het nieuwe dakvenster vermindert het geluid van de regen met 7 dB in vergelijking met het standaard VELUX dakvenster. Voor het menselijke oor komt dit neer op een halvering.

De combinatie van een gelaagde ruit en een extradikke ruit verbetert de geluidsisolatie. De constructie van het raam en van het kozijn, en de dichtingen werden speciaal ontworpen om het lawaai van de regen te beperken.