Kunstleien en natuurleien dakbedekking

Natuurleien

CUPA is de absolute marktleider wanneer het over natuurleien gaat. CUPA staat al 40 jaar in voor de productie van natuurleien en is beschikbaar in 20 landen.

Alle leien en alle steengroeven zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontrole en voldoen aan de norm ISO 9001:2000. Wereldwijd is 1 pan op 4 een CUPA pan.

 

Omdat Dakwerken Durieux permanent streeft naar een hoge kwaliteit werkt Dakwerken Durieux exclusief met CUPA pannen … de garantie voor een duurzaam dak waarop u tientallen jaren fier kan zijn.

Leien bestaan in verschillende soorten en formaten. Dakwerken Durieux zal samen met u de mogelijkheden doornemen en uw begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Hieronder alvast een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Uw dak perfect afgewerkt met kunstleien

Kunstleien vormen de perfecte afwerking van uw hellend dak. Dit materiaal behoudt volledig terecht zijn grote populariteit. Dakwerken Durieux staat garant voor een vakkundige plaatsing.

Waarom kunstleien?

Kunstleien bestaan uit cement en minerale vezels. Dit vertrouwde type dakbedekking blinkt uit in sterkte, duurzaamheid en stabiliteit. Samen met onze leveranciers garanderen we een fabrieksgarantie van maar liefst dertig jaar.

Voordelen van kunstleien

 

Naast de sterkte en de lange levensduur combineren kunstleien nog bijkomende voordelen:

  • Ze zijn uitermate goed bestand tegen verrotting, insecten, zwammen en bacterien.
  • Kunstleien zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en talrijke kleuren.
  • Kunstleien branden niet.
  • De meeste kunstleien beschikken over een moswerende laag.