Dakwerken: van dakbedekking tot afwerking

Een dak boven ons hoofd: we beschouwen het als vanzelfsprekend. En dat ís het ook – tot er iets fout gaat en we plots letterlijk in de kou komen te staan. In zo’n geval moet je kunnen rekenen op een betrouwbare en ervaren partner. En dat is precies wat Dakwerken Durieux is.

 

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en herstel van alle soorten daken. Hellend of plat, roofing of leien? Ons uitgebreid team van ervaren stielmannen gaat voor niets minder dan topkwaliteit.

Hieronder vind je een overzicht van alle dakwerken waarvoor je bij ons terecht kan:

Dakbedekking leggen

Is je dakbedekking aan vernieuwing toe? Heeft je huidige dakbedekking schade opgelopen door slijtage of stormweer? Neem contact met ons op en wij zorgen in geen tijd voor een gloednieuw dak boven je hoofd. Kies voor roofing, pannen, leien, EPDM of een ander type dakbedekking.

Dakrenovatie

Dakwerken Durieux is jouw partner voor de totale renovatie van je dak. Onze uitgebreide equipe van dakwerkers, schrijnwerkers, schilders en isolatiespecialisten biedt een totaalservice voor alle werken aan je dak. Wil je bijvoorbeeld graag ook je zolder vernieuwen of enkele gyprocwanden laten plaatsen? Geen probleem, wij zorgen ervoor.

Dakisolatie

Door je dak goed te isoleren kun je het bedrag op je verwarmingsfactuur stevig doen dalen. Dakwerken Durieux werkt met een breed gamma van technieken en materialen voor zowel renovatie als nieuwbouw. Bij dakisolatie is secuur werk van het grootste belang zodat er geen koudebruggen ontstaan. Daarom werken we enkel met ervaren specialisten. Zij zorgen voor een volledig damp- en luchtdicht dak.

Dakgoten en afvoerbuizen

Het zinkwerk op een dak krijgt het vaak stevig te verduren. Regen, sneeuw, bladeren, wind, vuil, … Daarom is het belangrijk om je dakgoten en afvoerbuizen tijdig te laten nakijken en eventuele schade te herstellen. Doe je dat niet, dan heb je vroeg of laat te kampen met verstopte buizen of – erger nog – lekken en scheuren. Wij herstellen de bekleding van je dakgoten en pakken indien gewenst ook je schouw aan.

Dak ontmossen

Mossen gedijen het best op vochtige plaatsen. En dus is je dak vaak een geliefkoosde plaats. Toch laat je mos maar beter niet toe op je dak, want het kan op de lange termijn schade veroorzaken aan je dakbedekking. Wij verwijderen het mos zodat je woning opnieuw de uitstraling krijgt die ze verdient.