Gevelwerken: van reiniging tot totaalrenovatie

Is je gevel aan een opknapbeurt toe? Wil je gevelpanelen laten plaatsen? Of moet je gevel dringend water- en winddicht gemaakt worden? Bij Dakwerken Durieux kun je terecht voor alle geveltypes en alle klussen, inclusief schilder- en pleisterwerk. Kortom, het totaalpakket.

Hieronder vind je een overzicht van wat wij voor jou kunnen betekenen:

Gevelrenovatie

Een gevel krijgt het vaak hard te verduren. Niet alleen de weerselementen spelen een rol, ook vervuiling en erosie teisteren het metselwerk. Om je woning opnieuw te doen stralen dringt een grondige gevelrenovatie zich op. Wij reinigen je gevel, vullen voegen op, bezetten en schilderen zodat je gevel er weer als nieuw uitziet. Pak je het liever grondiger aan? We plaatsen gevelpanelen in allerlei materialen (leien, hout, kunststof, …) en werken het geheel tot in de puntjes af.

Gevelisolatie

Een goed geïsoleerde gevel scheelt al gauw enkele honderden euro’s per jaar op de verwarmingsfactuur. Laat je gevel daarom tijdig inspecteren door onze specialisten. Zij kunnen je perfect zeggen welk type isolatie in jouw geval het voordeligst is. Dakwerken Durieux werkt met een breed gamma van technieken en materialen voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Gevel waterdicht maken

Wil je vochtproblemen vermijden? Dan doe je er goed aan gevels en andere buitenmuren waterdicht te maken. Je bent dan niet alleen beschermd tegen vocht, maar ook zure regen, lucht- en roetvervuiling kunnen geen schade meer aanrichten. Homeprotec is de gespecialiseerde afdeling binnen Groep Durieux die zich specifiek bezighoudt met vochtbestrijding. Ook hier gaan we voor de totaalaanpak: van gevelreiniging tot het waterafstotend maken van je gevel.