Onderhoud en kleine herstellingen

Het is belangrijk voor je woon- en leefcomfort dat je dak en gevels te allen tijde in perfecte staat zijn. Bovendien geeft een goed onderhouden woning een meerwaarde aan de verkoopprijs. Naast totaalprojecten kun je bij Dakwerken Durieux ook terecht voor kleinere herstellingen en onderhoud.

Hieronder vind je een overzicht:

Onderhoudscontract

Jaarlijks onderhoud van dak en gevels is geen overbodige luxe. Zo voorkom je grote problemen op de lange termijn. Indien gewenst stellen wij een onderhoudscontract op zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken. Wij zorgen er dan voor dat je woning altijd in perfecte staat is.

Dakgoten en afvoerbuizen

Dakgoten en afvoerbuizen krijgen het vaak stevig te verduren. Regen, sneeuw, bladeren, wind, vuil, … Daarom is het belangrijk om je dakgoten tijdig te laten nakijken en eventuele schade te herstellen. Doe je dat niet, dan heb je vroeg of laat te kampen met verstopte buizen of – erger nog – lekken en scheuren.

 

Gratis e-book “help, ik heb een lek” aanvragen

Meer informatie over het opsporen van waterlek nodig? Vraag hier vrijblijvend ons e-book aan met ons overzicht oorzaken en oplossingen.

e-book aanvragen

Loodafwerking schouwen en dakkapellen

Naast dakgoten zien ook schouwen en dakkappellen erg af. Stukken steen brokkelen af, er groeit mos tussen de voegen, er komen scheuren in de bekleding – tal van zaken die je liever snel aanpakt. Wij komen bij je langs en laten je schouw en/of dakkapel er weer als nieuw uitzien.

Mos verwijderen

Mossen gedijen het best op vochtige plaatsen. En dus is je dak vaak een geliefkoosde plaats. Toch laat je mos maar beter niet toe op je dak, want het kan op de lange termijn schade veroorzaken aan je dakbedekking. Wij verwijderen het mos zodat je woning opnieuw de uitstraling krijgt die ze verdient.