Over ons

Dakwerken Durieux is de gespecialiseerde tak binnen Groep Durieux die zich specifiek bezighoudt met dak- en gevelwerken. Ons team van 40 specialisten staat dag en nacht voor je klaar.

Totaalaanpak

Wij werken met gediplomeerde experts met elk hun eigen specialisatie. We beschikken over een ruime ploeg van schrijnwerkers, isolatiespecialisten, elektriciens, dakwerkers, metselaars en bezetters die jouw project van a tot z behartigen. Onze equipe Durieux is gespecialiseerd in vochtbestrijding.

Heb je renovatie- of nieuwbouwplannen? Groep Durieux is jouw partner. Een kleine herstelling (loodafwerking van dakkapellen, afvoerbuizen vervangen, dakranden herstellen, dak- en gevelonderhoud), dakwerken of gevelvernieuwing van a tot z: dankzij ons heb je aan één firma genoeg.

Op die manier garanderen we kwaliteit en vakwerk – ook als het snel moet gaan.

Prijstransparantie

Vraag je bij ons een offerte? Wij reageren binnen de 24 uur. Ons team van calculators en planners gaat vervolgens aan de slag om je een offerte op maat aan te bieden. Daarbij streven we naar een zo groot mogelijke transparantie. Met andere woorden: je weet precies wat je krijgt en hoeveel alles zal kosten.

Na goedkeuring van de offerte prikken we een datum zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen worden uitgevoerd. In geval van nood, bijvoorbeeld bij schade aan je dak vanwege een storm, is er geen wachttijd en starten we onmiddellijk.

Vakmanschap en service

Een groot of klein project: voor ons is het doel altijd een tevreden klant. En daarvoor gaan we graag een stapje verder. Naast vakmanschap blinken onze werknemers ook uit in klantvriendelijkheid en ordelijk werk. Zo doen we er alles aan om stof in je woning te vermijden: we dekken kieren en gaten af en hangen waar we kunnen stofdoeken zodat je straks weer in een propere woning terecht kunt.